top of page

Nieuws

Blom therapeuten verhuisd

Vanaf 1 januari 2024 hebben de Blom therapeuten zich ook gevestigd op ons praktijkadres Zijlweg 5.

 

Voorheen waren zij gevestigd op Zijlweg 60. Zoals u van beide praktijken gewend bent, blijft de dienstverlening hetzelfde. Beide websites blijven actief en de telefoonnummers en mailadressen blijven ongewijzigd.

Vacature Fysiotherapeut

Vacatureomschrijving

Fysiotherapie en Echografie Zijlweg 5 in Haarlem zoekt een actieve en ondernemende fysiotherapeut. Het is een pré als je een (paar) jaar werkervaring hebt en kunt werken met Intramed. Verder zoeken wij iemand die affiniteit heeft met sport/training.

Over de praktijk

Zijlweg 5 is een praktijk die meer dan 30 jaar geschiedenis heeft en bestaat uit 4 therapeuten. Wij hebben verschillende specialisaties in huis en werken veel met echografie. Binnen de praktijk krijg je alle mogelijkheden tot ontwikkeling en doorgroei. Wij werken als team nauw samen in een fijne open werksfeer.

Speerpunten

- 20 uur per week met uitbreidingsmogelijkheden

- Bij aanvang een jaarcontract

- Een goed variabel inkomen

- Er wordt gewerkt met Intramed

VACATURE.png

PNE opleiding afgerond

Om tot de beste behandeling te komen heeft Rob de cursus PNE (Percutane Needle Electrolysis) gedaan en met succes afgerond.

 

Met deze behandelmethode is er een nieuwe mogelijkheid tot behandeling van acute en chronische peesklachten zoals een tenniselleboog of fasciitis plantaris (ook wel bekend als hielspoor). Al dan niet in combinatie met slijmbeursklachten. Een mooie toevoeging in de behandelmogelijkheden bij Fysiotherapie en Echografie Zijlweg 5 waar wij erg veel vertrouwen in hebben.

20200904_163940bewerkt_edited.jpg

Fysiotherapie in Radar op AVROTROS

Een interessant stuk in Radar op AVROTROS over contracten die kwaliteit van zorg in de weg staan, zorgverzekeraars en de penibele situaties die het na jaren en jaren nog steeds met zich meebrengt.

 

Contractvrij werken was voor Fysiotherapie en Echografie Zijlweg 5, 15 jaar geleden al de enig oplossing om ervoor te zorgen dat de hoogste kwaliteit zorg geboden kon worden. Op kwaliteit mag geen concessie gemaakt worden. 

Afbeelding bij tekst. Geknipt..png

Cursus snijzaal in Madrid

Marja heeft 22 februari een fantastische cursus gehad in Madrid.

 

Zij heeft in de snijzaal een lichaam wat beschikbaar gesteld is aan de wetenschap mogen prepareren o.l.v. Alex Kudus (docent F.I.T.) en Mario Farjardo (MD in anatomy) om meer inzicht te krijgen in met name de fascia. Een unieke mogelijkheid in haar specialisatie richting fasciatherapeut.

Madrid 1.jpg

Vernieuwde trainingsruimte

Na heel wat uren schuren, schilderen, vloeren leggen en tegelen is de make-over van de trainingsruimte en de kleedkamers een feit. Wij zijn blij met het resultaat. Loop gerust eens door naar de trainingsruimte wanneer u in de praktijk bent.

Trainingsruimte Fysiotherapie Zijlweg 5_edited.jpg
Trainingsruimte Fysiotherapie Zijlweg 5_edited.jpg

Masterclass Marja en Martijn

Marja en Martijn volgden een interessante 3-daagse schouder-masterclass bij de Spaanse Monica Solana.

 

Monica begeleidt, als fysiotherapeut, diverse Spaanse Olympische teams. Ook heeft zij terwijl iedereen het al opgegeven had, de Nederlandse langeafstandzwemster Sharon van Rouwendaal fit gekregen voor de Olympische Spelen van Rio in 2016. Met goud als gevolg.De 3-daagse masterclass bestond uit testen, deep tissue massages en training met mooie specifieke schouderoefeningen.

IMG-6840_edited.jpg
bottom of page