top of page
PNE (Percutane Needle Electrolysis)
Fysiotherapie en Echografie Zijlweg 5
PNE echobeeld. Epic. lat..jpg

Percutane Needle Electrolysis (PNE) een behandelmethode die bij uitstek geschikt is voor acute en chronische pees-klachten. Denk hierbij aan klachten aan achillespees, kniepees, hielspoor, rotator cuff enz. Al dan niet in combinatie met slijmbeursklachten. Onder geleide van echografie wordt een zeer dun naaldje in de aangedane structuur geplaatst waarna 3x3 seconden een stroompje wordt toegediend. Deze effectieve therapie wordt al vele jaren toegepast en heeft zijn weg nu ook gevonden naar Fysiotherapie en Echografie Zijlweg 5. Het merendeel van de patiënten is klachtenvrij na 3 tot 4 behandelingen met PNE.

 

Voorafgaand aan de behandeling is het belangrijk om de juiste indicatie te stellen doormiddel van onderzoek, zowel klinisch als echografisch. Alleen op deze manier kunnen wij zeker zijn dat de behandeling met PNE ook daadwerkelijk bij uw klacht past.

 

Wilt u weten wat de oorzaak is van uw klacht of wilt u snel en effectief van uw klachten af. Maak dan nu een afspraak of stel een vraag. Wij adviseren u graag.
bottom of page