top of page
Echografische interventies

Sinds eind 2013 houden Rob Beekmans (fysiotherapeut, orthopedisch echografist) en Gijs Langevoort (orthopedisch chirurg, np) eens per 2 weken in de praktijk Zijlweg 5 een orthopedisch en echografisch spreekuur.

 

Echografie is niet alleen voor diagnostiek een uitstekend hulpmiddel, maar het wordt de laatste jaren ook steeds vaker gebruikt bij de behandeling van hardnekkige klachten of blessures. Het aanprikken van een chronisch overbelaste pees (PNT), het injecteren van een ontstoken slijmbeurs of peesschede (cortisone injectie) en het injecteren van een artrotische gewricht (hyaluronzuur) doen we in dit spreekuur echogeleid. Doordat we op het echobeeld de naald direct zien, kunnen we heel nauwkeurig werken. Inmiddels hebben we na ruim 2 jaar al heel wat ervaring opgebouwd met echogeleid injecteren. Het resultaat van deze manier van werken bij de behandeling van chronische pees – of gewrichtsklachten is zeer positief te noemen.

MAAK EEN AFSPRAAK

 

Wilt u weten wat de oorzaak is van uw klacht of wilt u snel en effectief van uw klachten af. Maak dan nu een afspraak of stel een vraag. Wij adviseren u graag.

 

 

BEL 023 - 532 34 80

 

bottom of page