NIEUWS

PNE opleiding afgerond

Om tot de beste behandeling te komen hebben Rob en Klaas-Jan de cursus PNE (Percutane Needle Electrolysis) gedaan en met succes afgerond. Met deze behandelmethode is er een nieuwe mogelijkheid tot behandeling van acute en chronische peesklachten zoals een tenniselleboog of fasciitis plantaris (ook wel bekend als hielspoor). Al dan niet in combinatie met slijmbeursklachten. Een mooie toevoeging in de behandelmogelijkheden bij Fysiotherapie en Echografie Zijlweg 5 waar wij erg veel vertrouwen in hebben.

20200904_163940bewerkt.jpg

Zoek de Paashaas!

HELP ONS ZOEKEN!!
Vanmorgen werden wij verrast door de Paashaas. Nu zijn wij driftig op zoek naar die vriendelijke en lieve Paashaas die onze dag een heel stuk mooier heeft gemaakt. Bedankt uit de grond van ons hart!

20200323_103938a.jpg

Cursus snijzaal in Madrid

Marja heeft 22 februari een fantastische cursus gehad in Madrid. Zij heeft in de snijzaal een lichaam wat beschikbaar gesteld is aan de wetenschap mogen prepareren o.l.v. Alex Kudus (docent F.I.T.) en Mario Farjardo (MD in anatomy) om meer inzicht te krijgen in met name de fascia. Een unieke mogelijkheid in haar specialisatie richting fasciatherapeut.

Madrid 1.jpg

Kerst- en nieuwjaarswens

Wij wensen jullie alvast hele fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2020 toe. Op een jaar vol mooie herinneringen. Bedankt voor het vertrouwen in ons. In 2020 zullen wij opnieuw hard ons best doen dit vertrouwen waar te maken.

Gevel%20Zijlweg%205%20in%20sneeuw.%20Por

Vernieuwde trainingsruimte

Na heel wat uren schuren, schilderen, vloeren leggen en tegelen is de make-over van de trainingsruimte en de kleedkamers een feit. Wij zijn blij met het resultaat. Loop gerust eens door naar de trainingsruimte wanneer u in de praktijk bent.

Masterclass Marja en Martijn

Marja en Martijn volgden een interessante 3-daagse schouder-masterclass bij de Spaanse Monica Solana. Monica begeleidt, als fysiotherapeut, diverse Spaanse Olympische teams. Ook heeft zij terwijl iedereen het al opgegeven had, de Nederlandse langeafstandzwemster Sharon van Rouwendaal fit gekregen voor de Olympische Spelen van Rio in 2016. Met goud als gevolg.
De 3-daagse masterclass bestond uit testen, deep tissue massages en training met mooie specifieke schouderoefeningen.

Coronanieuws (14.10.2020)

Fysiotherapie en Echografie Zijlweg 5 is open voor alle reguliere zorg. Uiteraard nemen wij alle hygiëne maatregelen in acht. Wij zijn in staat volledig beschermd te behandelen zodat uw en onze veiligheid gewaarborgd is. Bij verkoudheid en/of griepverschijnselen verzoeken wij u uw afspraak te annuleren en thuis te blijven.

Onze trainingspraktijk is gecontroleerd open. Er wordt gewerkt met kleine groepen om zo uw en onze veiligheid te kunnen waarborgen.

Verdere nieuwsberichten zullen wij via Facebook en onze website communiceren

_edited.jpg

Fysiotherapie in Radar op AVROTROS

Een interessant stuk gisteren in Radar op AVROTROS over contracten die kwaliteit van zorg in de weg staan, zorgverzekeraars en de penibele situaties die het na jaren en jaren nog steeds met zich meebrengt. Contractvrij werken was voor Fysiotherapie en Echografie Zijlweg 5 15 jaar geleden al de enig oplossing om ervoor te zorgen dat de hoogste kwaliteit zorg geboden kon worden. Op kwaliteit mag geen concessie gemaakt worden. Klik hier voor fragment.

Afbeelding bij tekst. Geknipt..png

Tariefwijziging

De tarieven zijn weer aangepast voor 2020. De trainingstarieven zijn  gelijk gebleven aan 2019. U kunt de tarieven vinden onder de volgende link: tarieven.

Euromunt.JPG

Trainingstijden kerst

De kerstdagen komen er weer aan. Gedurende de weken van kerst en oud en nieuw gelden andere trainingstijden. Alvast een heel fijn kerstfeest en een gezond en sportief 2020.

Zomerrooster training

Vanaf 22 juli 2019 gaat het zomerrooster weer in. Ook is de training 2 weken gesloten in verband met renovatie. Bekijk het schema goed. Klik op afbeelding voor volledige grootte.

Voor meer informatie en/of mogelijke behandeling kunt u ons altijd bellen of mailen.

Kijkt u ook eens op onze facebookpagina voor ons laatste nieuws.

CONTACT

Zijlweg 5

2013 DA Haarlem

023 - 532 34 80

info@zijlweg5.nl

8.00 – 20.00 uur

8.00 – 18.00 uur

8.00 – 17.00 uur

8.00 – 20.00 uur

8.00 – 18.00 uur

OPENINGSTIJDEN

maandag

dinsdag 

woensdag

donderdag

vrijdag

  • Facebook - Black Circle

© 2015 Zijlweg 5.  

Created by 02508 Advertising& Design